Jognyilatkozat

A www.bop.hu a BÖP Kft. szolgáltatása. A www.bop.hu-n megjelent adatok, képek továbbközléséhez a weboldal üzemeltetője hozzájárul, de ez a továbbközlés csakis a forrás pontos megjelölésével történhet. A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A www.bop.hu-n más weboldalakra mutató linkek is találhatók. A BÖP Kft. semminemű felelősséget nem vállal ezen linkek által elért honlapok tartalmáért, illetve ezen honlapok adatkezelési biztonságáért.

A BÖP Kft. által üzemeltetett weboldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az üzemeltető törekszik ezen információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget. A www.bop.hu weboldalon megjelenő információk és adatok bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.


BOP


Ügyfélszolgálati Iroda:

 
1133 Budapest, Visegrádi u. 111.
Telefon: 06 1 320 2319


Ügyfélfogadási idő:


hétfő-csütörtök 8.00-16.30
 
péntek 8.00 - 14.00